Leter du etter julepresang til dine kjære? Å gi et gavekort på valgfri behandling ved klinikken kan være en innertier. Kjenner du noen som du vil unne en avslappende  osteopatibehandling, råd og treningsveiledning, så er muligheten der. Vi sender et pent gavekort til å legge under juletreet.

Julepresanger

Det er veldig enkelt å ordne!

Trykk her så kommer du til siden som forteller deg hva du gjør. Beløpet er valgfritt. Her kan du se på helsemeny og priser. Gyldigheten er på ett år. De behandlingsretningene vi har på klinikken i dag er osteopati og barneosteopati. Kanskje en av dine trenger en liten inspirasjon for å komme igang med trening? Det er valgfritt hvilken behandling gavekortet brukes på. Våre terapeuter har lang erfaring og grundige utdannelser.

Kjøp gavekort hos Drammen Osteopati

1) Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med valgt beløp, hvem det er fra, din adresse og telefonnummer. Telefon kan være nyttig i tilfelle det skulle være noen spørsmål som trenger rask avklaring.

2) Overfør det valgte beløpet på Vipps nummer 86335 eller til kontonummer 1503.84.89191 og skriv på avsender,  ditt telefonnummer og hvordan vi sender eller får gitt deg gavekortet. Vi kan også sende i konvolutt et hyggelig gavekort i posten til den heldige. Mottager kontakter oss på tlf. 32897100 eller nett, bestiller time og velger behandling. 

Massasje og ro hos Drammen Osteopati

Hvor holder vi til og litt om klinikken

Drammen Osteopati er byens eldste osteopati-klinikk. Her kan du lese mer om klinikken og vårt helseteam.  Vi er lett tilgjenglige og holder til midt i byen ved Bragernes torg, med nærhet til kommunikasjonsmidler som tog og buss, i tillegg er det parkering på gatenivå og i P-husene i nærheten. Etter kl 16.00 på hverdager er det gratis parkering i kommunens parkeringshus i Thamsgate bare 200 m unna oss. Klinikken har åpningstider på dag- og kveldstid. 

Drammen Osteopatis gavekort!Drammen Osteopati gavekort i julepresang 2021

 

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 09.00 - 12.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 16.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER